Magazin in curs de reorganizare. Nu se onoreaza solicitarile!

Plata si livrare

Modalitati de plata:

I. Cash la livrare
In cea mai mare parte clientii magazinului nostru, BicicletaPliabila.ro, sunt persoane fizice si prefera acest tip de plata deoarece nu necesita confirmarea platii, astfel timpul de livrare micsorandu-se cu pana la 24 ore. In acest caz, contravaloarea comenzii se achita cash reprezentantului firmei de curierat in momentul in care acesta va inmaneaza coletul.

II. Depunere numerar
Banii pot fi depusi in contul nostru la ghiseul oricarei banci care functioneaza pe teritoriul acestei tari. Puteti opta pentru aceasta modalitate de plata, de exemplu, atunci cand din diferite motive de ziua unei persoane dragi sunteti plecat/a in alta localitate dar totusi doriti ca aceasta sa se bucure de un cadou.

III. Ordin de plata
Modalitatea de plata prin OP este folosita in special de societatile comerciale si de persoanele fizice care comanda produse in valoare de peste 5.000 lei. Daca nu ati specificat in momentul plasarii comenzii ca doriti plata prin transfer bancar, ne puteti trimite un email la adresa contact “@” BicicletaPliabila.ro prin care ne veti comunica optiunea dvs. solicitandu-ne o factura proforma. Transferul bancar se va efectua conform facturii in cauza, livrarea comenzii urmand sa fie efectuata dupa confirmarea platii.

Pentru modalitatile II si III veti primi informatii suplimentare ulterior plasarii comenzii.

Livrare:

Produsele sunt expediate in maxin 24 ore de la confirmarea comenzii (de regula in aceeasi zi, in functie de ora la care este plasata comanda) urmand sa ajunga la dumneavoastra in maxim 24-48 ore.

Livrarea se va efectua la adresa specificata de dumneavoastra in momentul plasarii comenzii prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER.

Pentru localitatile care nu se regasesc in aria de acoperire a firmei colaboratoare se percepe o taxa suplimentara care va fi determinata in functie de numarul kilometrilor suplimentari si greutatea coletului.

La cerere putem expedia prin orice alta societate de curierat rapid cu conditia ca produsul (inclusiv transportul) sa fie achitat in avans.

BicicletaPliabila.ro nu isi poate asuma intarzierile cauzate de problemele furnizorului sau firmei de curierat dar se angajeaza sa ofere tot suportul in rezolvarea situatiei.