Magazin in curs de reorganizare. Nu se onoreaza solicitarile!

Termeni si conditii

Utilizarea sub orice forma a acestui site confirma faptul ca ati citit si sunteti de acord neconditionat cu termenii si conditile de utilizare ale acestuia. In cazul in care nu agreati in totalitate sau partial acesti termeni / aceste conditii va solicitam sa nu folositi acest site.

I. Generalitati
Pentru a putea utiliza site-ul www.BicicletaPliabila.ro trebuie sa respectati prezentul Regulament.
Prin inregistrarea sau simpla vizita a acestui site acceptati, in totalitate si fara obiectii, termenii si conditiile acestui Regulament, pe care trebuie sa il respectati pe toata perioada utilizarii ca membru sau simplu vizitator.
Orice incalcare sau tentativa de incalcare a Regulamentului este sanctionata in functie de decizia echipei BicicletaPliabila.ro si poate conduce oricand la stergerea contului si la interzicerea accesului pe site.
Deoarece se pot schimba in orice moment fara un anunt prealabil sau ulterior recomandam citirea periodica a termenilor si conditiilor pentru a fi la curent cu eventualele modificari ce pot aparea.
Utilizarea site-ului de catre membrii si/sau vizitatori dupa modificarea prezentului regulament este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor respective.
Daca vreo prevedere din acesti termeni si conditii este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale termenilor si conditilor, acestea ramanand in vigoare.

Acesti “Termeni si Conditii” / “Regulament” / “Acord” / “Contract” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra ca si utilizator si BicicletaPliabila.ro in privinta utilizarii site-ului www.BicicletaPliabila.ro.
Regulamentul pe care il cititi in acest moment este cel care reglementeaza modul de utilizare a site-ului BicicletaPliabila.ro inlaturand orice alt document precedent.

II. Definitii
In prezentul Regulament urmatorii termenii se refera la:
Termenii “noi”, “site-ul nostru”,”pagina noastra”, “magazin de biciclete”, “BicicletaPliabila.ro”, “www.BicicletaPliabila.ro ”, “echipa BicicletaPliabila.ro” se refera la site-ul aflat la adresa http://www.BicicletaPliabila.ro impreuna cu echipa, administratorii, proprietarii acestuia dar si continutul si serviciile sale.
Prin “utilizator” se intelege orice persoana fizica/juridica, care acceseaza www.BicicletaPliabila.ro indiferent daca foloseste sau nu serviciile oferite de acest site; simplul fapt ca cititi aceste randuri va transforma in “utilizator”.
“Continutul” BicicletaPliabila.ro este reprezentat de datele, fotografiile, informatile, setarile, scripturile, articolele, designul, etc. care se gasesc al adresa www.BicicletaPliabila.ro dar si cele transmise prin orice modalitate de catre un reprezentant al BicicletaPliabila.ro.
“Furnizor”/”Partener” – orice terta persoana juridica, care produce/importa/distribuie produsele comercializate de noi.
“Produs” – Produs/produsele listate si comercializate de noi prin intermediul site-ului.
“Cumparator”/”client” – orice utilizator inscris pe site si autentificat in contul personal care achizitioneaza un produs comercializat de noi.
“Cont” – ansamblul format dintr-un nume de utilizator si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restrictionate ale SITE-ului.
“Acces neautorizat”este orice accesare sau incercare de accesare a conţinutului prezentului site intr-o maniera in care nu sunteti autorizat de acesti Termeni si Conditii sau de alte contracte pe care le puteti avea cu BicicletaPliabila.ro.
“Spam” este considerat orice mesaj trimis in masa si nesolicitat de catre destinatarul sau. Exceptie fac comunicarile comerciale care respectă legislatia romana in vigoare.

III. Responsabilitati
Ca utilizator:
1. Sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil de forma, exactitatea sau continutul informatiei pe care o publicati sau o furnizati altor membri in nume propriu si de propriile actiuni, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.
2. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut/produs/serviciu, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea, corectitudinea sau utilitatea continutului BicicletaPliabila.ro.
3. Veti citi cu atentie caracteristicile produselor.
4. Veti folosi serviciile noastre fara sa incalcati legile din tara noastra si/sau cele internationale.
5. Sunteti unicul raspunzator de relatiile dvs. cu ceilalti utilizatori, atat in spatiul BicicletaPliabila.ro cat si in afara acestuia. BicicletaPliabila.ro nu este si nu poate fi implicat in relatiile dintre utilizatori nici chiar in caz de conflict intre acestia.
6. Ne exonerati de orice fel de responsabilitate de actiune civila, plangere sau dauna, directa si/sau indirecta, de orice natura.
7. Veti utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu prezentul regulament.
8. Nu puteti sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (ex: informatiile confidentiale).
9. Nu veti introduce pe site, nu veti distribui sau reproduce materiale care au copyright (drept de autor), sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale, fara acordul prealabil al proprietarului de drept.
10. Nu veti sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
11. Nu veti posta/publica pe site si NU veti trimite catre alti utilizatori urmatoarele tipuri de materiale (in orice format, ex: text, imagini,audio/video):
– indecente, jignitoare, amenintatoare, obscene, defaimatoare, profanatoare, agresive, ilegale,
– cu continut pornografic, erotic sau sexual explicit (de orice fel si in orice forma),
– care aproba, promoveaza sau instiga la acte de pedofilie, incest sau alte actiuni ilegale,
– care aproba, promoveaza sau instiga ura fata de grupuri de persoane diferentiate pe criterii de: origine etnica, rasa, religie, sex, varsta, dizabilitati, identitate, orientare sexuala, etc.
– care contin virusi, “viermi” informatici sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie,
– care contin orice tip de publicitate, materiale promotionale, mesaje nesolicitate (spam), scrisori in lant, scheme piramidale,
12. Nu veti colecta informatii personale despre ceilalti membrii, fara acordul scris al BicicletaPliabila.ro si al membrilor respectivi.
13. Nu veti insinua ca anumite informatii introduse de dvs. pe site sunt furnizate de noi.
14. Nu veti copia, modifica, traduce, vinde sau adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
15. Nu veti utiliza serviciile oferite de BicicletaPliabila.ro pentru a face publicitate de orice natura.
16. Nu veti folosi adresele de contact, ID-urile sau formularele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam).
17. Nu veti deschide conturi multiple si nu va veti prezenta ca o alta persoana (furt de identitate).
18. Nu veti dezvalui catre terte persoane numele dvs. de utilizator si parola, sunteti singurul responsabil de pastrarea in siguranta a datelor de autentificare precum si de toate actiunile care rezulta din inscrierea pe BicicletaPliabila.ro si orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului de client indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dvs.
19. In cazul in care exista suspiciunea ca a fost compromisa confidentialitatea acestor date sau contul este accesat de alta persoana va revine responsabilitatea de a schimba parola contului tau iar daca acest lucru nu este posibil sau nu rezolva problema, sa anuntati in cel mai scurt timp echipa BicicletaPliabila.ro.
20. La completarea chestionarului de inscriere ne oferiti detalii despre dvs., sunteti de acord sa le utilizam pentru crearea profilului dvs si sunteti constient ca le furnizezi pe propria raspundere.
21. Garantati faptul ca datele furnizate sunt adevarate, exacte si complete, in special datele de facturare si datele de livrare,BicicletaPliabila.ro nu va raspunde pentru neplacerile aparute ca urmare a incorectitudinii acestor date. Toate costurile de remediere a neajunsurilor vor fi suportate de utilizatorul responsabil.
22. Veti mentine si innoi, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
23. Prin publicarea materialului pe site garantati echipei BicicletaPliabila.ro dreptul necontestabil si irevocabil de a utiliza, stoca, reproduce, modifica, publica, distribui materialul respectiv.

IV. Legaturi care pornesc de la BicicletaPliabila.ro
BicicletaPliabila.ro poate contine legaturi (link-uri) catre alte pagini aflate in afara site-ului sau alte resurse internet. Avand in vedere ca BicicletaPliabila.ro nu poate controla continutul acestora, BicicletaPliabila.ro nu este responsabil de continutul, produsele, serviciile, securitatea, functionalitatea sau informatia care se gaseste in aceste pagini.
Prin intermediul acestor termeni luati la cunostinta si confirmati ca BicicletaPliabila.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.
Prin afisarea pe www. BicicletaPliabila.ro a unei legaturi sau a unui banner catre o pagina externa, BicicletaPliabila.ro nu crediteaza/garanteaza sub nici o forma informatia sau produsele/servicile aflate pe acel site.

V. Copyright
Continutul site-ului (asa cum este definit in capitolul “Definitii”) este proprietatea BicicletaPliabila.ro si este protejat de legislatia din domeniul drepturilor de autor (legea copyright-ului).
Copierea, reproducerea, truncherea, multiplicarea, modificarea, inregistrarea, distribuirea, publicarea, vanzarea, transmiterea, crearea de materiale derivate sau folosirea in scopuri publice sau comerciale ale continutului BicicletaPliabila.ro reprezinta incalcarea legilor dreptului de autor si a altor legi si se pedepseste conform acestora.
In cazul materialelor (informatii, poze) pe care le introduceti pe site-ul BicicletaPliabila.ro dreptul de proprietate ramane al utilizatorului insa acordati echipei BicicletaPliabila, cu titlul gratuit, drepturi complete de copyright (necesare utilizarii si publicarii materialelor pe site) inclusiv dreptul de a cesiona aceste materiale.

VI. Inregistrare
Utilizatorii BicicletaPliabila.ro pot vizita site-ul nostru sub protectia anonimatului, insa pentru a putea vizualiza anumite parti ale continutului si a putea beneficia de unele facilitati, utilizatorii trebuie sa se inregistreze pentru a obtine un nume de utilizator si o parola.
Ca in toate formularele si comunicatiile cu BicicletaPliabila.ro, si in formularul de inregistrare aveti obligatia de a furniza date reale si complete, in caz contrar echipa BicicletaPliabila.ro poate lua decizia de a suspenda sau sterge contul si chiar de a refuza viitoare incercari de inregistrare din partea utilizatorilor in cauza chiar daca, contul a fost acceptat si creat in prima faza.

VII. Limitarea responsabilitatii
Fiecare producator/distribuitor in parte este responsabil pentru calitatea produselor comercializate prin intermediul www.BicicletaPliabila.ro, prin urmare BicicletaPliabila.ro nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut vinovat pentru calitatea produselor comercializate in masura mai mare decat cea prevazuta de lege.
BicicletaPliabila.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca BicicletaPliabila.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din indisponibilitatea site-ului sau utilizarea acestuia sau a oricarei parti, document, informatie, software, serviciu sau produs la care ati ajuns sau in posesia caruia ati intrat prin intermediul BicicletaPliabila.ro.
Prin publicarea pe site, BicicletaPliabila.ro nu certifica faptul ca produsele corespund dorintelor si/sau nevoilor utilizatorilor.
Desi acest acord interzice, BicicletaPliabila.ro nu garanteaza ca informatiile, continutul postat de utilizatori pe site nu va fi copiat, reprodus sau stocat de terte persoane asupra carora BicicletaPliabila.ro nu are nici un control. Din acest motiv BicicletaPliabila.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru modul in care terte persoane utilizeaza informatia postata de utilizatorii nostri pe site.
Utilizatorul este unicul raspunzator pentru pastrarea in siguranta a datelor confidentiale de autentificare pe BicicletaPliabila.ro. BicicletaPliabila.ro nu este si nu poate fi facut raspunzator pentru prejudiciile produse ca urmare a compromiterii confidentialitatii acestor date.
BicicletaPliabila.ro nu certifica faptul ca fiecare utilizator este cine sau ceea ce pretinde si nu garanteaza veridicitatea informatiilor, continutului publicat de catre utilizatorii sai in sectiunile de comentarii, pareri, forum, sau alte discutii.
Chiar daca publica sau permite publicarea unor pareri, opinii sau idei pe site-ul BicicletaPliabila.ro, de catre orice utilizator, nu inseamna ca echipa BicicletaPliabila.ro impartaseste sau certifica aceste pareri, opinii sau idei.
BicicletaPliabila.ro nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele fraude produse din vina utilizatorilor.
BicicletaPliabila.ro admite ca pot aparea greseli de ortografie si/sau gramaticale, in continutul site-ului si isi da tot interesul pentru inlaturarea acestora.
Avand in vedere faptul ca BicicletaPliabila.ro nu controleaza comportamentul si actiunile utilizatorilor, BicicletaPliabila.ro nu poate fi facut responsabil sub nici o forma si nu i se pot pretinde nici un fel de despagubiri (directe sau indirecte) in cazul aparitiei unui conflict intre utilizatori sau utilizatori si terte persoane.
BicicletaPliabila.ro nu se face responsabil de setarile browserelor care nu permit logarea pe site sau vizualizarea continutului in conditii optime.
BicicletaPliabila.ro nu poate fi facut responsabil in cazul in care unul dintre utilizatorii nostri transmite informatii despre terte persoane fara acordul prealabil al acestora.
BicicletaPliabila.ro nu poate fi facut responsabil in cazul in care unul din utilizatori/parteneri sau o terta persoana, obtine informatii, prin intermediul sau in legatura cu BicicletaPliabila.ro, despre alt utilizator si le foloseste impotriva celui din urma. Va rugam sa alegeti cu foarte mare atentie ce informatii alegeti sa divulgati in mediul online.
BicicletaPliabila.ro nu garanteaza ca informatia disponibila pe site este folositoare, completa, reala sau ca site-ul va functiona permanent si fara erori, prin urmare BicicletaPliabila.ro nu este responsabil de prejudicii si/sau daune, de nici un fel, care pot rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza informatia de pe site.
BicicletaPliabila.ro nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestui acord si/sau folosirea site-ului.

VIII. Non-garantii
Utilizatorii folosesc serviciile BicicletaPliabila.ro pe propria raspundere. BicicletaPliabila.ro pune la dispozitia utilizatorilor site-ul “asa cum este” fara sa ofere nici un fel de garantie ca:
– serviciile oferite de BicicletaPliabila.ro vor fi neintrerupte,
– designul si serviciile noastre vor fi conform cerintelor si asteptarilor utilizatorului,
– nu vor aparea erori sau alt tip de defectiuni,
– serviciile oferite de BicicletaPliabila.ro vor fi 100% sigure,
– eventualele erori care pot aparea vor fi remediate,
– nu pot aparea pierderi de informatii,
– continutul site-ului este precis, exact, complet, 100% real, fara virusi,
– rezultatele obtinute din folosirea site-ului vor fi cele dorite,
BicicletaPliabila.ro nu ofera niciun fel de garantii si nu isi asuma nicio raspundere pentru informatiile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul www.BicicletaPliabila.ro sau pentru continutul www.BicicletaPliabila.ro si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, pagini de pe www.BicicletaPliabila.ro, sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror portiuni ale continutului site-ului.

IX. Cont si parola
1. Inregistrarea se face benevol, fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale pentru a crea contul.
2. Pentru a va inregistra trebuie sa va alegeti un nume de utilizator si sa furnizati o adresa de email valida la care veti primi parola necesara autentificarii. Ulterior inregistrarii parola poate fi modificata pentru o memorare mai usoara.
3. In momentul inregistrarii este posibil refuzul automat al sistemului de a inregistra un utilizator in cazul in care numele de utilizator sau adresa de email nu sunt corespunzatoare sau exista deja in baza noastra de date.
4. Ulterior inregistrarii ne rezervam dreptul de a sterge orice cont daca acesta violeaza prezentul acord, sau numele de utilizator este considerat de echipa BicicletaPliabila.ro jignitor, ofensator, obscen, confuz, ireal, fara inteles (ex: asdfgh), etc.
5. Indicarea unei adrese de email gresite sau false va duce automat la nereceptionarea parolei aferente contului si prin urmare la imposibilitatea de a accesa contul respectiv.
6. Deschiderea de conturi multiple este interzisa si va duce la anularea acestora si chiar interzicerea accesului ulterior pe site.
7. La parasirea site-ului aveti obligatia sa va delogati cu ajutorul butonului de iesire din cont “Contul meu -> Iesire din cont.

X. Drepturi si obligatii ale BicicletaPliabila.ro
BicicletaPliabila.ro poate oricand si fara o notificare si/sau explicatie prealabila sau ulterioara, sa stopeze furnizarea unor servicii sau a tuturor serviciilor, fara nici o obligatie fata de utilizatori.
BicicletaPliabila.ro poate oricand si fara o notificare si/sau explicatie prealabila sau ulterioara, sa modifice partial sau total continutul site-ului, designul, facilitatile, optiunile, precum si conditiile de utilizare.
BicicletaPliabila.ro poate oricand si fara o notificare si/sau explicatie prealabila sau ulterioara, sa suspende temporar sau permanent accesul la o parte sau intreg continutul site-ului.
BicicletaPliabila.ro, prin echipa BicicletaPliabila.ro, are dreptul, dar fara a avea obligatia, de a indeparta (sterge) orice parte a continutului BicicletaPliabila.ro (texte, imagini, conturi, etc.) in cazul in care respectiva parte a continutului nu respecta prezentul acord sau este considerata, de catre echipa, neadecvata.
BicicletaPliabila.ro isi rezerva dreptul de a trimite notificari utilizatorilor sai sau alte e-mail-uri.
BicicletaPliabila.ro poate pune la dispozitia partenerilor sai baza de date proprie.
BicicletaPliabila.ro isi rezerva dreptul de a-si alege utilizatorii.

XI. Despagubiri
BicicletaPliabila.ro nu este responsabil pentru actiunile partenerilor sai.
BicicletaPliabila.ro isi rezerva dreptul de a chema in instanta si de a cere despagubiri de la orice persoana fizica sau juridica, grup de persoane, asociatie in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli nu disculpa utilizatorul si nu exclude dreptul BicicletaPliabila.ro de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat prezentul acord.

XII. Cookies
Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.

XIII. Stergerea contului
Fiecare utilizator cu sau fara motiv poate sa modifice informatiile profilului sau din contul de utilizator.
Utilizatorul poate renunta la contul sau si cere stergerea contului in orice moment, stergerea se va face de un administrator al BicicletaPliabila.ro in urma cererii scrise (email) a utilizatorului, cerere trimisa de pe adresa de email care s-a folosit la crearea contului, in care va include numele de utilizator si parola.
Dupa stergerea contului utilizatorul nu se va mai putea autentifica pe site iar BicicletaPliabila.ro nu ii va putea reface contul.

XIV. Acceptarea acordului de utilizare
Orice persoana poate utiliza site-ul si serviciile BicicletaPliabila.ro doar daca accepta termenii si conditiile din acest acord.
Daca nu acceptati cel mult o prevedere a prezentului acord va rugam parasiti site-ul si nu folositi serviciile oferite prin intermediul lui. Prin continuarea utilizarii sau accesarii site-ului, declarati ca acceptati si respectati prezentul contract.
Deoarece acest acord va obliga legal, aveti responsabilitatea de a vizita periodic aceasta pagina pentru a vedea modificarile pe care BicicletaPliabila.ro le poate face in orice moment. Utilizarea in continuare, dupa modificarea prezentului acord, reprezinta acceptarea noilor termeni si conditii.
BicicletaPliabila.ro nu va fi raspunzator fata de utilizatori sau terte parti in orice mod, pentru serviciile/produsele oferite de parteneri prin site-ul BicicletaPliabila.ro.
Utilizatorul intelege ca BicicletaPliabila.ro este un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre partenerii sai.
Niciunui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site, nu i se garanteaza disponibilitatea pe stoc.
Fiecare oferta poate avea si alti termeni si conditii specifici care vor fi specificati pagina de detalii a ofertei.

XV. Abuzuri si reclamatii
Pentru a rezolva eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de BicicletaPliabila.ro, contactati echipa BicicletaPliabila.ro prin formularul de contact din pagina cu aceelasi nume.
In cazul in care constatati ca o copie a unui material personal sau care intra sub incidenta drepturilor de autor este disponibila pe site fara acordul dvs sau ca a fost incalcata legea copyright-ului, va rugam sa ne contactati si sa specifici care este materialul, continutul in cauza, adresa (URL) unde se afla, numele si datele de contact, o copie a documentului care atesta ca sunteti detinatorul drepturilor de autor pentru materialul respectiv.

XVI. Conditii de returnare
Utilizatorul are posibilitatea de a returna produsul achizitionat in termen de 10 zile de la primirea acestuia respectand prevederile legilor romane.

Pentru ca utilizatorul sa poata returna un produs conform, acesta (produsul) trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:
– sa fie in starea in care a fost expediat de catre partener,
– sa fie in stare de functionare,
– sa nu fie deteriorat (spart, crapat, udat, sau sa prezinte alte defecte fizice),
– sa nu prezinte urme de uzura (zgarieturi, stersaturi ale scrisului sau vopselei),
– sa nu prezinte urme de deschidere/dezmembrare sau alte interventii (sigilii de garantie rupte, suruburi desfacute, etc.),
– sa fie in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile si documentele incluse,
– ambalajul, accesoriile, etichetele si documentele din pachet sa nu fie deteriorate sau sa prezinte urme de uzura,
Cheltuielile de returnare/re-expediere a produselor vor fi suportate de catre Utilizator/Client, cu exceptia cazului in care produsul este neconform, situatie in care comerciantul/distribuitorul va suporta contravaloarea transportului.
Returnarea produselor se poate face prin intermediul oricarei firme de curierat, direct la adresa partenerului, acesta nu este obligat sa ridice produsul de la oficiile postale sau alte locatii.
Pana la primirea produsului, acesta se afla in responsabilitatea Utilizatorului/Clientului, BicicletaPliabila.ro/Service-ul (dupa caz) devine responsabil de integritatea produsului dupa semnarea de primire a produsului si receptia cantitativa si calitativa a acestuia.
In cazul in care apar confuzii si se livreaza un alt produs decat cel comandat, Clientul poate returna produsul si va primi produsul comandat. Daca produsul comandat nu mai este disponibil iar Clientul accepta se poate livra un produs echivalent ca si calitate si pret. Daca nu este disponibil un produs echivalent din punct de vedere al calitatii si pretului, se va rambursa Clientului contravaloarea produsului in termen de 30 de zile de la primirea produsului returnat.
Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul si asigurarea produselor pe timpul transportului, achitate de Utilizator/Client, nu se ramburseaza.
Utilizatorul nu poate returna produsele/serviciile achizitionate si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in situatiile prevazute de O.G. 130/2000.

XVII. Litigii
Prezentul acord este guvernat de legislatia din Romania. Pentru orice reclamatie, nelamurire, nemultumire, utilizatorul trebuie sa se adreseze serviciului clienti al BicicletaPliabila.ro pentru o rezolvare amiabila a disputei.
Clauza compromisorie – in eventualitatea aparitiei unei dispute, ce decurge din prezentul contract sau respectarea lui, aceasta va fi stinsa exclusiv prin arbitraj.
Litigiile pot fi stinse doar in raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

XVIII. Forta majora
In cazurile de forta majora administratorul site-ului BicicletaPliabila.ro si /sau operatorii, directorii, angajatii, partenerii, sucursalele, filialele si reprezentantii, sai sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la: erori de functionare ale echipamentului tehnic al BicicletaPliabila.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice, virusii informatici, atacuri informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele BicicletaPliabila.ro, erorile de operare, greva, calamitati naturale etc.