Magazin in curs de reorganizare. Nu se onoreaza solicitarile!

Protectia datelor-GDPR

Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR)

Tratam cu responsabilitate protectia datelor personale, prin urmare, societatea noastra, in calitate de operator al magazinului online BicicletaPliabila.ro se aliniaza cerintelor Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal  si libera circulatie a acestor date si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

“Datele cu caracter personal” sunt datele privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Doar cu acordul dvs. si numai daca sunt furnizate voluntar, colectam minimul datelor personale necesare pentru realizarea activitatii comerciale: facturare, livrare, service.

Refuzul dvs. de a ne dezvalui aceste date duce la imposibilitatea furnizarii bunurilor si/sau serviciilor pe care dvs. le-ati solicitat telefonic, pe email sau prin intermendiul platformei online.

Datele furnizate vor fi stocate pe perioada cat sunteti clientul societatii si atata timp cat produsul achizitionat se afla in perioada de garantie.

Magazinul online BicicletaPliabila.ro este gazduit de serevere foarte performante, datele pe care ni le furnizati sunt in siguranta, raman proprietatea dvs., acestea sunt stocate doar pe servere din Romania apartinand furnizorului serviciului de webhosting <>.ro. Sistemul de back-up este foarte bine implementat si securizat, nimeni in afara personalului specializat din departamentul tehnic al <>.ro nu are acces la aceste sisteme.

Date inregistrate pentru contul de client

Utilizatorii magzinului BicicletaPliabila.ro au posibilitatea de a-si crea un cont de client. Inregistrarea este necesarz daca doriti sa aveti acces la servicii suplimentare: efectuarea de comenzi, urmarirea statusului acestora.

In cadrul procesului de inregistrare prelucram urmatoarele detalii:

  • Nume si prenumele
  • Nume utilizator
  • Numarul de telefon
  • Adresa de email
  • Parola
  • Adresa postala completa
  • Alte detalii, la alegerea dvs.

 

De asemenea datele dvs. personale pot fi transmise catre furnizori terti, cum ar fi transportatorii, in scopul indeplinirii obligatiilor noastre de furnizare a produselor iar in anumite situatii putem dezvalui aceste date personale catre autoritati.

 

Ca utilizator aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;

Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul de opozitie – va puteti opune in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator

Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare sau va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa Justitiei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fie individual, fie cumulat sau pentru orice nelamuriri legate de colectarea datelor dvs. personale va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact@bicicletapliabila.ro sau la numarul de telefon 0764.444.557